Виртуелна презентација 28. Салона урбанизма
2 2 3

Поштовани,

Након завршеног 28. Међународног Салона урбанизма у Нишу, са поносом вам представљамо новину овогодишњег Салона – апликацију за преглед радова. Специјално за ову прилику, креирали смо виртуелну презентацију овогодишњег Салона у ентеријеру изложбеног простора Официрског дома у Нишу са прегледом паноа и распоредом радова у свих 12 категорија.

 

1

3 3

Наиме, наша идеја је била могућност евоцирања ваших утисака након посете Салона или њиховог формирања, у случају да нисте били у могућности да посетите поставку.На овај начин, на свом рачунару, имате прилику да детаљно прегледате радове најзначајнијих актуелних остварења у области просторног и урбанистичког планирања, урбанистичког пројектовања и реализација. Такође, пружа вам се могућност да виртуелно прошетате изложбеним простором, приближите се раду који вас занима и добијете додатне информације из каталога Салона (притиском на тастер Е).

 

ВИДЕО УПУТСТВО ЗА ПРЕУЗИМАЊЕ, ИНСТАЛИРАЊЕ, ПОКРЕТАЊЕ И КОРИШЋЕЊЕ АПЛИКАЦИЈЕ

Упутство преузимање и покретање виртуалне презентације:

1. Преузмите фајл Виртуалне презентације кликом на овај ЛИНК

2. Покрените самораспакујући извршни фајл који сте преузели са горњег линка и одаберите фолдер где ћете га распаковати.

3. У фолдеру у који сте распаковали преузет фајл "Vr_28_urb_salon.exe" дупли клик левим тастером миша на фајл "Salon_Urbanizma_2019.exe". Пратите упутства (Next, Next, Next, Finish)

4. По завршетку инсталације апликација се сама стартује.

Ову процедуру ћете радити само приликом првог стартовања, сваки следећи пут апликацију покрећете дуплим кликом на фајл " Salon_Urbanizma_2019.exe ".

 

informacije o panou

Pocenta slika 1

Контроле унутар апликације:

Навигација:Користите тастере тастатуре W, А, S, D и миша за управљање или стрелице на тастатури.

За информације о изложеном раду приближите се паноу и притисните тастер "Е". Прозор са информацијама се затвара поновним притиском тастера "Е" или удаљавањем од паноа.

За излазак из апликације притисните тастер "Esc"

 

autori1 autori2

Уколико имате било какве недоумице око коришћења апликације можете се обратити ауторима:

Зоран Живић, дипл.инж.арх., Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.;

Мр Милена Станојевић, дипл. инж.арх., Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.